Geef om Nationale Opera & Ballet

Lees meer
Geef om de Nationale Opera
Intro Agenda Nieuws Steun ons

De Nationale Opera en Het Nationale Ballet behoren beide tot de absolute wereldtop. Om onze prachtige producties en ambitieuze plannen te realiseren, is de steun van onze donateurs van essentieel belang.

Draagt u De Nationale Opera en Het Nationale Ballet een warm hart toe? Word dan donateur en ontdek de bijzondere wereld achter de schermen van Nationale Opera & Ballet.

Steun ons

Agenda

Bekijk de volledige agenda

Nieuws

Bekijk al het nieuws
Steun ons

Steun ons

Nationale Opera & Ballet creëert, produceert en presenteert zowel klassieke als moderne opera- en balletproducties op wereldniveau. We werken continu aan het behouden én vernieuwen van deze twee rijke kunstvormen en houden opera en ballet hiermee levend en inspirerend voor een breed en divers publiek. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van onze particuliere donateurs.

Natuurlijk hebben onze donateurs een streepje voor. Als donateur heeft u recht op exclusieve privileges en bent u nauw betrokken bij Nationale Opera & Ballet. Voor donateurs organiseren we onder meer rondleidingen, bijzondere ontmoetingen, toegang tot repetities en andere speciale activiteiten voor en achter de schermen.

Word donateur en treed toe tot een van de Geefcirkels van Nationale Opera & Ballet! U zegt dan toe vijf jaar lang een vast bedrag te doneren en bent in die periode als lid van de Geefcirkels verbonden aan Nationale Opera & Ballet.

Steun ons